ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ||ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΙΛΙΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, αποχαιρετά με θλίψη την συναδέλφισσα Αιμιλία Κουρτέλη , δραστήριο μέλος του σωματείου μας από το 1981. Εργαζόμενη σε μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της αγοράς, πάντα ενδιαφέρονταν και μέσα από τις γραμμές του σωματείου πάλευε για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι συνάδελφοι στο χώρο δουλειάς. Πρωτοπόρα αγωνίστρια ήταν πάντα μπροστά στους αγώνες του κλάδου μας ενάντια στη διεύρυνση του ωραρίου, στην κατάργηση της αργίας της Κυριακής, διεκδικώντας διεύρυνση των μισθολογικών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων.

Διετέλεσε γενική γραμματέας του σωματείου από το 1985 έως το 1992, οπότε και εκλέχτηκε πρόεδρος μέχρι το 1994. Σε αυτή την χρονική περίοδο ήταν αντιπρόσωπος στην ομοσπονδία του κλάδου μας ΟΙΥΕ, και διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Αμέσως μετά την συνταξιοδότηση της δραστηριοποιήθηκε στο σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ ¨η Ενότητα¨.

Οι σύντροφοί και οι συνάδελφοι της θα τη θυμόμαστε πάντα και θα τιμούμε την προσφορά της στους αγώνες της εργατικής τάξης. Τα μέλη του σωματείου, που συνεχίζουμε στο δρόμο της, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio