ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: Συνεχίζεται ο ανοιχτός διαγωνισμός για το νέο λογότυπο του Σωματείου

Συνεχίζεται ως τις 31 Μάη ο ανοιχτός Διαγωνισμός για το νέο λογότυπο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, το οποίο θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Σωματείου. Το νέο λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μέσα επικοινωνίας του Σωματείου, ηλεκτρονικά και έντυπα.

Το Λογότυπο – Σήμα του Σωματείου θα εκφράζει και θα αποτυπώνει με πρωτότυπη και υψηλής αισθητικής σύνθεση, τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που απορρέουν από την ταξική δράση του, όπως αυτά εκφράζονται στο σύνθημα: “Νόμος οι ανάγκες μας – Καθήκον μας ο αγώνας”.

Το Σωματείο έχει ιστορική διαδρομή σχεδόν 90 χρόνων, αμέτρητων αγώνων, θυσιών και ανεκτίμητης προσφοράς στην εργατική τάξη και το λαό. Αναδείχθηκε σε αναντικατάστατη δύναμη έμπνευσης και οργάνωσης του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Αντιμετώπισε σκληρές δοκιμασίες, έμεινε όρθιο στις αντιξοότητες της ταξικής πάλης και προχωρά.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας έχει επίγνωση του μεγάλου βάρους ευθύνης του απέναντι στην εργατική τάξη, στο λαό που υποφέρει. Μελετά την ιστορία του και αξιοποιεί τα συμπεράσματα που απορρέουν από αυτήν, ώστε να γίνει πιο ικανό στην πάλη για το δίκιο και τη χειραφέτηση της εργατικής τάξης, για τη μόνη διέξοδο προς όφελός της, την οριστική απαλλαγή της από τις κρίσεις, τη φτώχεια, τους πολέμους που γεννά ο καπιταλισμός. Το σωματείο μας παραμένει προσηλωμένο και αταλάντευτα στις αρχές της ταξικής πάλης και πρεσβεύει το νέο, το αναγκαίο, το μοναδικά προοδευτικό μέλλον για την ανθρωπότητα, την απελευθέρωση της εργατικής τάξης, την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνεται και καλεί τους εργαζόμενους στον κλάδο και όχι μόνο, από όλους τους χώρους δουλειάς, που εμπνέονται από τους αγώνες και το όραμά του για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και εκτιμούν το ρόλο του ως σταθερού υπερασπιστή των εργατικών συμφερόντων, των κυριαρχικών δικαιωμάτων, της ειρήνης και της αλληλεγγύης των λαών, όπως και την προσφορά του στην ανάπτυξη των τεχνών και του προοδευτικού καλλιτεχνικού έργου, να συμβάλουν με τη δημιουργική συμμετοχή τους στην επιτυχία του διαγωνισμού.

Η κάθε συμμετοχή και δημιουργική πρόταση, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις διαμόρφωσης Λογότυπου – Σήματος, θα εκτιμηθεί και θα αξιοποιηθεί ως συνεισφορά στην ευρύτερη ανάπτυξη των καλλιτεχνικών μορφών και μέσων έκφρασης του σωματείου, καθώς και των σχέσεών του με τους δημιουργούς.

Οι υποβολές σχεδίων θα μπορούν να γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: logo@siya.gr

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio