ΕΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ||ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-5

Συνεδρίασε το ΔΣ της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης, με θέμα τα επόμενα βήματα της δράσης του σωματείου, μπροστά στην γενική επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι του κλάδου, με αφορμή την επιστροφή στην «κανονικότητα» και το άνοιγμα των καταστημάτων και των εμπορικών κέντρων.

Μπροστά στην νέα οικονομική κρίση, και με όπλο τα δεκάδες μέτρα που πήρε η κυβέρνηση με την μορφή των ΠΝΠ, η εργοδοσία θέλει να γίνουν πραγματικότητα τα πιο τρελά της όνειρα, έχει βάλει στόχο τις συλλογικές συμβάσεις εργασιάς, τον εργάσιμο χρόνο, το μισθό, όλα μας τα δικαιώματα.

Ήδη το σωματείο μας έχει συλλέξει δεκάδες καταγγελίες από χώρους δουλειάς, έρχεται σε επαφή με εργαζόμενους από όλα τα μεγάλα καταστήματα και τα εμπορικά κέντρα, και το επόμενο διάστημα στοχεύει στην οργάνωση της απάντησης των εργαζόμενων στην επίθεση ενάντια στα δικαιώματά τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα προχωρήσουμε σε συνέντευξη τύπου, στον 7ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, την Δευτέρα, 25/5, στις 12:00, με θέμα τις καταγγελίες που έχουμε ήδη συγκεντρώσει, αλλά και τα επόμενα βήματα για την οργάνωση της πάλης των εργαζόμενων στο Εμπόριο, την παρουσίαση του πλαισίου διεκδικήσεών μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν σε άμεση επαφή με το σωματείο, με κάθε τρόπο, τηλεφωνικά στα Τηλ.2310 268-673, 6987697179, 6986075810, μέσω Email: enosiemporiothess@gmail.com και στο blog του σωματείου http://emporoupallilos.blogspot.gr/, να αναφέρουν οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζουν στο χώρο δουλειάς, να γίνουν μαζικά μέλη του σωματείου μας. Μπροστά στην νέα αντεργατική καταιγίδα, κανένας μόνος του! Όλοι στο σωματείο, μπροστά οι δικές μας, σύγχρονες ανάγκες!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio