ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ||ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΙΔΙΩΝΥΜΑ

Κυβέρνηση-εργοδοσία, στρώνουν το δρόμο για να μην ακουστεί καμιά φωνή, να μην εκφραστεί καμιά λαϊκή δυσαρέσκεια.

Στόχος τους, είναι να εξασφαλίσουν την απόλυτη σιωπή, να προχωρήσει ανενόχλητος ο νέος γύρος επίθεσης που ετοιμάζουν στα εργατικά δικαιώματα, προκειμένου να πληρώσουμε πάλι εμείς, τα σπασμένα της οικονομικής κρίσης.

Για αυτό, θέλουν να φέρουν προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, το οποίο, αποτελεί σταθερό και διαχρονικό πόθο των επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι ξεκάθαρο πια, ότι αυτό που φοβούνται είναι η λαϊκή οργή, η οργανωμένη αντεπίθεση! Έτσι θωρακίζονται με νέα αντεργατικά μέτρα. Η προηγούμενη κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την αρχή με την απαγόρευση της απεργίας και το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων στα σωματεία και τούτη ‘δω, της ΝΔ, συνεχίζει να υλοποιεί τις διαταγές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί δυνατά! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Η εργατική τάξη έχει εμπειρία και είναι αυτή που θα πει την τελευταία κουβέντα!!!

Όλοι σε ετοιμότητα!!! Δεν χαρίζουμε κανένα μας δικαίωμα!! Θέλουμε να πάρουμε ανάσα!!! Σπάμε τις αλυσίδες της εκμετάλλευσης!Το οφείλουμε σε μας και στις επόμενες γενιές!!

Σήμερα 1 Ιουλίου ξεκινά η συζήτηση γι’ αυτό το χουντικής έμπνευσης έκτρωμα. Είναι ικανοί να το φέρουν προς ψήφιση ακόμα και μέσα στον Αύγουστο, καθ’ ότι γνωστή η τακτική τους. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Οι εργάτες λογοδοτούν στους εργάτες και στις συνδικαλιστικές τους οργανώσεις, όχι στην αστυνομία και το κράτος!!

Καλούμε τους εργαζόμενους στα σουπερ μάρκετ και στις ταχυμεταφορές-κούριερ, που ένοιωσαν στο πετσί τους όλο το διάστημα της πανδημίας, τι σημαίνει ξεζούμισμα, τρομοκρατία, να δουλεύεις εκτεθειμένος, με ελλιπή μέτρα προστασίας, καθώς και όλους τους εργαζόμενους, να βγάλουν συμπεράσματα! Τι είναι αυτό που φοβούνται και παίρνουν τέτοιου είδους μέτρα προκειμένου να καταστείλουν την λαϊκή οργή;

Καλούμε τα υπόλοιπα σωματεία του νομού να πάρουν αποφάσεις καταδίκης, να ματαιώσουν στην πράξη κάθε προσπάθεια που έχει στόχο να τους βάλει φίμωτρο, να μετατρέψει τους εργασιακούς χώρους σε γκέτο και την αντίσταση σε ποινικό αδίκημα.

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ!

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio