ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ| ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Ο  Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας με ομόφωνη απόφαση της Γενική του Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε 27 Σεπτέμβρη,  συμμετέχει στη μεγάλη  κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη έξω από το Εφετείο (10.00π.μ. μετρό Αμπελόκηποι), ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συνάδελφων η συνέλευση πήρε απόφαση για 4ώρη στάση εργασίας 9.00π.μ. – 13.00μ.μ.

Στις 7 Οκτώβρη, μετά από 7 χρόνια από την δολοφονία του  Παύλου Φύσσα, τη δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΠΑΜΕ, και σε Αιγύπτιους αλιείς βγαίνει η απόφαση για τους ναζί εγκληματίες της ΧΑ. Εμείς θα είμαστε εκεί  απαιτώντας τα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας, οι εγκληματίες δολοφόνοι της ΧΑ που κυκλοφορούν  ακόμα ελεύθεροι, αλλάζοντας συνεχώς προβιά και ιδρύοντας διάφορα ακροδεξιά μορφώματα, να καταδικαστούν με τις ανώτατες ποινές. 

Μπορεί το δικαστήριο με ευθύνη τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να κράτησε περισσότερο από 5 χρόνια, μπορεί η εισαγγελέας με την αγόρευση της να προσπάθησε να τους βγάλει λάδι, εμείς όμως όποια και να είναι η απόφαση έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε χώρο να σταθούν οι φασιστές. 

Εμπόδιο στη δράση των πάσης φύσεως φασιστοειδών  θα βάλουν οι δικοί μας αγώνες, η οργανωμένη πάλη μας μέσα από τα σωματεία μας. Η πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού , για μέτρα προστασίας της υγείας μας και του λαϊκού εισοδήματος, για απεμπλοκή της χώρας από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς είναι αυτή που θα ακυρώσει στην πράξη την εγκληματική τους δράση και θα τσακίσει το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει. 

Συμμετέχουμε στην μεγάλη  κινητοποίηση στις 7 Οκτώβρη έξω από το Εφετείο (10.00 π.μ. στο σταθμό του Μετρό στους Αμπελοκήπους) απαιτώντας να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες της ΧΑ.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio