ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ|Να καταδικαστούν οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής

Έχουν περάσει εφτά χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Έχουν περάσει πεντέμισι χρόνια από την ημερομηνία έναρξης της δίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. 

Ούτε ξεχνάμε, ούτε κάνουμε βήμα πίσω! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους αλιεργάτες στην ιχθυόσκαλα, δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και καταπιεσμένους δεν έχουν σβήσει.

Όλο αυτό το διάστημα οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, συνεχίζοντας να σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο, το ρατσιστικό μίσος.

Σήμερα οι φασίστες εμφανίζονται ως ένα βαθμό λουφαγμένοι, όμως εμείς δεν έχουμε καμία αυταπάτη για το μέλλον. Όποια κι αν είναι η απόφαση του δικαστηρίου θα συνεχίσουν να είναι η χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους.

Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα είναι αυτό που θα τους απομονώσει, θα τους πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό.

Το σύνθημα “Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά” είναι όρος στη συνολική δράση μας για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά. 

Στις 7 Οκτώβρη βγαίνει η απόφαση για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Τα εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν σε συγκέντρωση με αίτημα να καταδικαστούν οι εγκληματίες με την υψηλότερη δυνατή ποινή.  

Καλούμε τα εργατικά Σωματεία, τους εργαζόμενους, τους μαζικούς φορείς της νεολαίας, των γυναικών και συνολικά τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος να πάρουν άμεσα αποφάσεις συμμετοχής.

Όλοι την Τρίτη 6 του Οκτώβρη στις 18:30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο.

Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Σύνδεσμος Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων & Εργαζόμενων Επισιτισμού-Τουρισμού

Επιχειρησιακά Σωματεία εργαζομένων στα ξενοδοχεία της Κέρκυρας

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio