Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς||Συμβολική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον γιορτασμό του Πολυτεχνείου

Στην Λιβαδειά σήμερα, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης πραγματοποιήθηκε συμβολική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον γιορτασμό του Πολυτεχνείου από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς και το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ επαρχίας Λιβαδειάς.
Τηρώντας όλες τις απαραίτητες υγειονομικές οδηγίες, τα μέλη των σωματείων, κατήγγειλαν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για την αυταρχική απόφαση της απαγόρευσης του αγωνιστικού γιορτασμού της 17ης Νοέμβρη.

Το Πολυτεχνείο δεν είναι ακόμα μια «γιορτή» όπως μας λένε διάφορα παπαγαλάκια, τα συνθήματα έξω από την πύλη «ΕΞΩ ΑΙ ΗΠΑ» & «ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ», ενέπνευσε χιλιάδες λαού!
Η έγνοια της κυβέρνησης δεν είναι η υγεία μας σε αυτές τις συνθήκες αλλά θέλει τα διδάγματα και τα μηνύματα του Πολυτεχνείου να μην ακούγονται. Όπως το γνήσιο αντιιμπεριαλιστικό – αντιΝΑΤΟικό μήνυμα που εκπέμπει το Πολυτεχνείο και που φέτος είναι ακόμα πιο επίκαιρο με τις εξελίξεις στην περιοχή, με την αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Το ότι η συμμετοχή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ δεν είναι παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, δίνοντας σύγχρονο περιεχόμενο στο σύνθημα “ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, που γεννούν πολέμους, πρόσφυγες και μετανάστες, ενάντια στη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτούς.
Μετά την κατάθεση των στεφανιών από τα σωματεία στο μνημείο των 10 απαγχονισμένων παλικαριών, από τους Γερμανούς δόθηκε αγωνιστικό ραντεβού στην απεργία στις 26 Νοέμβρη.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΓΥΨΟ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio