ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ|| Συμπαράσταση στον αγώνα των Νοσοκομειακών Γιατρών

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας στέκεται στο πλάι της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.). Στηρίζουμε τον αγώνα τους και τα δίκαια αιτήματά τους για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας. 

Καταγγέλλουμε τις διώξεις που ασκεί η  κυβέρνηση σε βάρος των προέδρων των συνδικαλιστικών οργανώσεων γιατρών και νοσοκομείων (ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, Αγ. Σάββας), γιατί κινητοποιήθηκαν και διεκδίκησαν τα αυτονόητα. 

Η στάση της κυβέρνησης απέναντι στις διεκδικήσεις είναι ξεκάθαρη: Καταστολή!

Η στάση των εργαζομένων είναι μονόδρομος: Οργάνωση του αγώνα και Αλληλεγγύη!

Το αίτημα της Ο.Ε.Γ.Ν.Ε. προς την κυβέρνηση για συνάντηση – τηλεδιάσκεψη έχει πέσει στο κενό, διότι όπως φαίνεται η κυβέρνηση δεν θεωρεί ειδικούς τους γιατρούς για να συζητήσει μαζί τους την ολοκληρωμένη πρόταση που της έχουν καταθέσει για τους τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας, για ένα σύγχρονο, δημόσιο σύστημα υγείας που θα μπορεί να δώσει απάντηση – λύση στην πανδημία και στο κοινωνικό αγαθό της υγείας.

 

Δεν παίζουμε και δεν διαπραγματευόμαστε την υγεία και η ζωή μας. Απαιτούμε χωρίς καμία καθυστέρηση να θωρακιστεί το δημόσιο σύστημα υγείας. Να μην χαθεί άλλος χρόνος, να μην θρηνήσουμε άλλους νεκρούς, να παρθούν εδώ και τώρα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς, στα ΜΜΜ.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio