ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

Το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας καταδικάζει τα νέα αγροτοδικεία και την ποινικοποίηση των αγροτών. Η σημερινή κυβέρνηση καθώς και οι προηγούμενες, συνεχίζουν το ίδιο έργο της ποινικοποίησης και του περιορισμού της συνδικαλιστικής ελευθερίας.

Αυτοί που με την πολιτική τους τόσα χρόνια οδήγησαν στο ξεκλήρισμα και το τσάκισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και τους αφήνουν κάθε χρόνο στο έλεος κάθε φυσικής καταστροφής ,χωρίς μέριμνα αντιπλημμυρικής προστασίας, τώρα προσπαθούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου.

Είναι η ίδια πολιτική που χτυπάει τους εργαζόμενους για το κέρδος της μεγαλοεργοδοσίας και γνωρίζουν πολύ καλά ότι η σάπια και αδιέξοδη πολιτική τους όχι τα σημερινά προβλήματα δεν μπορεί να λύσει αλλά να γεννά νέα βάρη για τον λαό. Για αυτό λυσσομανάγανε ενάντια σε όποιον διεκδικεί.

Θέλουν να βάλουν το συνδικαλιστικό κίνημα στο γύψο, να μην μιλάει κανείς για αυτό χτυπούν τους αγρότες, τους εργαζόμενους, την νεολαία και τους υγειονομικούς. Φοβόνται τους μαζικούς καιοργανωμένους αγώνες και στήνουν τα αγροτοδικεία για να κάμψουν τις αντιδράσεις των αγροτών.

Το εργατικό λαϊκό κίνημα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να σπάει όσους φραγμούς και εμπόδια βάλουν , με πίστη στην ενότητα και την συμμαχία αγροτών-εργατών προχωράμε μπροστά.

ΕΡΓΑΤΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΦΙΑ!!!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio