ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΙΟΥ:Να πληρωθούν στο ακέραιο και άμεσα όσα οφείλονται στον συνάδελφό μας.
Κανένας εργαζόμενος μόνος του.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου καταγγέλλει την εταιρία Μεσογειακή Βιοεπιστημονική Α.Ε, που από τον Αύγουστο του 2021 έχει απλήρωτο ιχθυολόγο και μάλιστα δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον εδώ και πολλούς μήνες, παρότι τους έχει ενημερώσει, έτσι ώστε να καλύψει τις υποχρεώσεις του και ενώ οι γιορτές πλησιάζουν.

Η κυβέρνηση της ΝΔ πανηγυρίζει για τις επενδύσεις, για τα στοιχεία της ανάπτυξης της οικονομίας και για τους νέους που επιστρέφουν στην Ελλάδα, επειδή βρίσκουν καλά πληρωμένες δουλειές. Οι εργαζόμενοι όμως γνωρίζουν ότι την κρίση και την ανάπτυξη της οικονομίας του συστήματος την πληρώνουν πάλι οι ίδιοι. Βιώνουν ανασφάλιστη, κακοπληρωμένη και απλήρωτη εργασία.

Ο συνάδελφός μας βρίσκεται όμηρος εδώ και χρόνια στην επιχείρηση και μάλιστα δεν έχει πληρωθεί τους τελευταίους 4 μήνες ούτε τους μισθούς του ούτε την άδειά του.

Η επιχείρηση δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον. Δεν έχει ενδιαφερθεί για την εξόφληση των υποχρεώσεών της απέναντι στο συνάδελφο. Ενώ προσπαθεί να εξωθήσει το συνάδελφο στην παραίτηση, έτσι ώστε να μην έχει κανένα δικαίωμα στη διεκδίκηση όσων του οφείλονται. Πώς θα είναι ο συνάδελφός μας εντάξει στις υποχρεώσεις του; Πώς θα περάσει τις γιορτές που πλησιάζουν;

Το Σωματείο μας στηρίζει τις διεκδικήσεις του συναδέλφου για να πληρωθεί στο ακέραιο όλα τα χρωστούμενα άμεσα. Καλούμε τις αρμόδιες αρχές, επιθεώρηση εργασίας, να επιληφθούν του θέματος.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio