Παράσταση Διαμαρτυρίας του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” στην ΔΕΗ για την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις

Παράσταση Διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, έξω από τη ΔΕΗ, απαιτώντας να μην πληρώσει η εργατική τάξη και ο λαός το μάρμαρο των ανατιμήσεων του ηλεκτρικού ρεύματος και συνολικά των αυξήσεων στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Ν. Πιερίας, του Σωματείου Συνταξιούχων Λιτοχώρου, της Ομάδας Γυναικών Κατερίνης, εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι του Νομού.

Με συνθήματα ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια και τις συνέπειες των ανταγωνισμών των μονοπωλιακών ομίλων, οι συγκεντρωμένοι μοιράσανε ανακοινώσεις και κατήγγειλαν την κυβέρνηση για την εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Αντιπροσωπεία των Σωματείων σε συνάντηση που είχε με τον διευθυντή της ΔΕΗ, τόνισε πως οι πολιτικές που διαχρονικά οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση, είναι αντικείμενο πάλης του εργατικού λαϊκού κινήματος και έκανε σαφές πως τα Σωματεία θα παλέψουν για μείωση της τιμής της κιλοβατώρας και ρυθμίσεις στις οποίες θα μπορεί να ανταπεξέλθει ο λαός.

Από το βήμα της συγκέντρωσης καταγγέλθηκε η παρουσία δυνάμεων της Ασφάλειας, κάνοντας σαφές πως τέτοιου είδους μέθοδοι τρομοκράτησης δεν μπορούν να φιμώσουν τους εργαζόμενους και συνολικά το κίνημα.

Τέλος δόθηκε αγωνιστικό ραντεβού για την απεργία στις 6 Απρίλη και την απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης στις 11πμ.

Πρωτοπορία ΔΕΗ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio