Δελτίο τύπου του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Αθήνας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

ΟΛΟΙ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΗ, 14:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Να μην περάσει το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ! Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον δίκαιο αγώνα  που δίνουν για να μην χάσουν την δουλειά  και τα σπίτια τους.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους! Τα τελεσίγραφα και οι εκβιασμού της κυβέρνησης να πάρουν απάντηση από  όλους μας.

Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την άθλια τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή με την οποία θέλει μέχρι τον Αύγουστο να έχει ξεμπερδέψει με τους εργαζόμενους  της ΛΑΡΚΟ. Προχωράει όχι μόνο  στην απόλυση τους αλλά και στο ξεσπίτωμα τους από τον οικισμό που διαμένουν με τις οικογένειες τους.

Η ΛΑΡΚΟ είναι μια από τις λίγες εταιρείες διεθνώς που παράγει νικέλιο και άλλα πολύτιμα παράγωγα, βασική πρώτη ύλη και για τη κατασκευή ανοξείδωτου χάλυβα. Αυτή την επιχείρηση που της δίνουν ζωή πάνω από 1300 εργαζόμενοι, διαχρονικά και μεθοδικά όλοι οι κυβερνώντες την οδήγησαν στο μαρασμό, την απαξίωση και την εγκατάλειψη, για να έρθει σήμερα η ΝΔ να ολοκληρώσει το έγκλημα παραδίδοντας ένα πραγματικό χρυσωρυχείο του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, στους μεγαλοεπενδυτές , χωρίς το “βάρος” των εργαζομένων.

Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ!

Καλούμε τις συναδέλφισσες και συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που αποφάσισαν τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ την Τρίτη 14 Ιούνη  στις 2 το μεσημέρι έξω από την  Βουλή.

Να αποσυρθεί τώρα η επαίσχυντη τροπολογία που κλείνει την ΛΑΡΚΟ

Όπλο μας η αλληλεγγύη !

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio