ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για τις εκλογές του επιχειρησιακού σωματείου στην Metro – Μy market

Τις τελευταίες μέρες συνάδελφοι μας, εργαζόμενοι στην αλυσίδα σουπερ μάρκετ Μetro – Μy market, μας καταγγέλλουν ότι οι Περιφερειακοί Διευθυντές της επιχείρησης τους καλούν έναν – έναν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε ένα έντυπο που αναγράφει στο επάνω μέρος ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

Το έγγραφο αυτό συμπληρώνεται ακόμα και από στελέχη της επιχείρησης οι οποίοι δηλώνονται με την ειδικότητα του πωλητή! Μάλιστα εφιστούν σε όλους την προσοχή να συμπληρώσουν σωστά τον αριθμό του κινητού και τοmail τους γιατί, όπως τους λένε, μέσω αυτών κάποια στιγμή θα ψηφίσουν!

Αυτή η διαδικασία κινείται από τον διευθυντικό μηχανισμό της Metro – Μy market και, όπως λένε, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 17 Οκτώβρη. Προφανώς αυτό το έντυπο είναι η αίτηση εγγραφής στο επιχειρησιακό σωματείο, του οποίου η θητεία έχει λήξει και τα στοιχεία που δίνονται αφορούν σε συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του με ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση αυτή η εξέλιξη, ούτε το γεγονός ότι μέσα από αυτό το σωματείο επιδιώκουν για ακόμα μια φορά να εκφραστεί όλος ο διευθυντικός μηχανισμός της Metro – My market και να σύρουν εκατοντάδες εργαζόμενους για να τον στηρίξουν. «Παλιά τους τέχνη κόσκινο».

Τους λέμε να μαζευτούν! Να ανακοινώσουν εδώ και τώρα, ΑΝΟΙΧΤΑ την ημερομηνία της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης σε μέρα, ώρα και χώρο που θα επιτρέπει στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν. Τίποτα στο σκοτάδι!

Ούτε να το σκέφτονται για ηλεκτρονικές ψηφοφορίες. Σωματεία καθ’ υπαγόρευση του Υπουργού και της κυβέρνησης δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά!

Το Δ.Σ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio