Κερκυραϊκος Συνδέσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ “ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Δευτέρα 19/12/2022 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων στην εργοδοσία της “Μασούτης Α.Ε.” με αφορμή την εντατικοποίηση και τα ατέλειωτα 12ωρα στα οποία υποβλήθηκαν συνάδελφοι καταστημάτων της αλυσίδας στην Κέρκυρα το προηγούμενο διάστημα, καθώς και για την αδήλωτη εργασία τους, όπως επιβεβαίωσε σχετικός έλεγχος στις 25/11/2022 του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων Κέρκυρας του ΣΕΠΕ, ύστερα από καταγγελία του Σωματείου μας.

Από την πλευρά της εργοδοσίας της “Μασούτης Α.Ε.” υπήρξε δέσμευση ότι τέτοια περιστατικά ΔΕΝ θα επαναληφθούν στο μέλλον. Από την πλευρά του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων τονίστηκε ότι ΔΕΝ κάνει βήμα πίσω από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον σκοπό αυτό!

Η παραπάνω δέσμευση της εργοδοσίας της “Μασούτης Α.Ε.” έρχεται ως αποτέλεσμα της πίεσης που ασκεί όλο αυτό το διάστημα το Σωματείου μας! Αποδεικνύεται στην πράξη ακόμα μια φορά πως η συσπείρωση και η δράση μέσα από τις γραμμές του Σωματείου μας μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους ακόμα και σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες!

Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε επαγρύπνηση και σε επαφή με το Σωματείο! Να καταγγέλλουν άμεσα όσα συμβαίνουν στον χώρο εργασίας τους! Δεν έχουν τίποτα να φοβούνται! Ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο αποφασιστικά να συσπειρωθούν στο Σωματείο μας και να παλέψουμε από κοινού για όλα όσα δικαιούμαστε και μας ανήκουν, για το σύνολο των σύγχρονων αναγκών μας!

Συνάδελφοι,  ψηλά το κεφάλι! Κανείς δεν είναι μόνος του! Έχουμε ο ένας τον άλλο και το Σωματείο μας!  Αυτή είναι η δύναμή μας!

 

ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio