Ανακοίνωση ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική άνοδος της ΔΑΣ και της συμμετοχής στο Σωματείο.

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου, με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) να σημειώνει άνοδο 19%.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήσαμε δεκάδες περιοδείες σε μεγάλους χώρους δουλειάς πάνω στο νησί. Τόσο από την Μυτιλήνη όσο και από τα κεφαλοχώρια του νησιού, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, με τους εργαζόμενους να συμμετέχουν και να ενισχύουν το Σωματείο τους, να στηρίζουν για πρώτη φορά το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες του σωματείου μας, σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από πρωτοφανείς επιθέσεις της κυβέρνησης και της εργοδοσίας σε βάρος των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων. Όπως και την μεθοδική καλλιέργεια κλίματος απογοήτευσης και απαξίωσης των αγώνων της εργατικής τάξης.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους και άνεργους του νησιού μας, καλώντας τους ταυτόχρονα να μαζικοποιήσουν το Σωματείο τους, που είναι μπροστά σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται με αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

Αρχοντούλη Ταξιαρχούλα

Ευσταθίου Δημήτρης

Καραγιάννης Παναγιώτης

Κλειδαρά Ευαγγελία (Λίτσα)

Ντινενής Χαράλαμπος (Μπάμπης)

Σεράι Γκλαντιόλα (Χριστίνα

Τσαγκαρέλλης Νίκος.

Τις επόμενες μέρες το νέο ΔΣ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

23/12/2022

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio