Ανακοίνωση ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ “ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.”

Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Αφού οι εργαζόμενη της “Μασούτης Α.Ε.” στην Κέρκυρα κράτησαν αταλάντευτη στάση και έδωσαν παλικαρίσιο αγώνα με μπροστάρη σε αυτόν το Σωματείο μας, τον Κερκυραϊκό Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ακυρώνοντας στην πράξη τα αντεργατικά σχέδια της εργοδοσίας για τροποποίηση των συμβάσεων εργασίας, τώρα έρχεται και η αναδίπλωση της εργοδοσίας. Τις τελευταίες ώρες ανακοινώνεται στους συναδέλφους από εκπροσώπους των αφεντικών, ότι οι κατάπτυστες συμβάσεις που προσπάθησε να φέρει…αποσύρονται και επίσημα!!!

Η παραπάνω εξέλιξη, αποτελεί μια ξεκάθαρη νίκη των συναδέλφων! Μια παρακαταθήκη και οδηγός για τους αγώνες που έρχονται!

Φάνηκε για ακόμα μια φορά στην πράξη ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από σωτήρες και πως μέσα από την οργάνωση και τον αγώνα μας, μέσα από το Σωματείο μας, μπορούμε να ακυρώσουμε τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και να παραμερίσουμε τους αντεργατικούς νόμους των κυβερνήσεων.

Συνάδελφοι, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Μπορεί η εργοδοσία να εξαναγκάστηκε σε υποχώρηση αλλά δεν θα εγκαταλείψει τα αντεργατικά της σχέδια και την προσπάθεια τροποποίησης των συμβάσεών σας προς το χειρότερο! Δεν υπογράφουμε κανένα έγγραφο, καμία άλλη σύμβαση που πιθανά θα προσπαθήσει να φέρει στο μέλλον. Είμαστε σε ετοιμότητα, συσπειρωνόμαστε ακόμα πιο μαζικά στο Σωματείο μας και καταγγέλλουμε οτιδήποτε συμβεί! Παράλληλα, απαιτούμε από την εργοδοσία να δώσει σε κάθε εργαζόμενο την σύμβαση με την οποία εργάζεται εδώ και χρόνια και να πάψει να περιφρονεί το αίτημα αυτό των συναδέλφων!

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ!

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio