Σχόλιο της ΔΑΣ-ΟΙΥΕ για τη σημερινή ανακοίνωση της πλειοψηφίας στην ΟΙΥΕ


Θυμίζουμε στους εργαζόμενους πως η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ομάδα Βασιλόπουλου) μπροστά στις εργασίες και τα συνέδρια αρκετών Εργατικών Κέντρων, απευθύνθηκε ανοιχτά στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να διαφυλάξουν από κοινού ως κόρη οφθαλμού τις απαράδεκτες και πλήρως νοθευμένες διαδικασίες που πραγματοποιούν, φέρνοντας τα ΜΑΤ και την αστυνομία. Χαρακτηριστικο παράδειγμα η πρόσφατη παρουσία ασφαλίτη στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να έχουν στο σχεδιασμό τους οι ίδιες συνδικαλιστικές παρατάξεις που συνθέτουν αντίστοιχα την πλειοψηφία στην ΟΙΥΕ. Αν νομίζουν πως με την τακτική “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”, οι δυνάμεις της ΔΑΣ θα αποδεχτούν την ωμή εργοδοτική παρέμβαση στα σωματεία με δεκάδες διευθυντές να επιδιώκουν να ψηφίσουν και να εκλεγούν στα εργατικά όργανα, είναι βαθιά γελασμενοι.

Με τη σημερινή της ανακοίνωση η πλειοψηφία της ΟΙΥΕ δίνει το απαραίτητο σινιάλο για να φέρουν το συνδικαλιστικό της ασφάλειας και στο Συνέδριο της, στις 23-24 Φλεβάρη, στο ξενοδοχείο Νovotel.

Εμείς λέμε ένα πράγμα και καθαρό: Να μην το τολμήσουν!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio