Δήλωση του Θανάση Γκώγκου εκ μέρους της ΔΑΣ, για τη σημερινή συνεδρίαση του διορισμένου ΔΣ στην ΟΙΥΕ

18/4/2019

Δήλωση του Θανάση Γκώγκου εκ μέρους της ΔΑΣ, για τη σημερινή συνεδρίαση του διορισμένου ΔΣ στην ΟΙΥΕ

Καμία συμμετοχή στη συνεδρίαση για συγκρότηση προεδρείου

Τίποτα θετικό δε μπορεί να προκύψει από το διορισμένο ΔΣ της ΟΙΥΕ, με τους πρωτομάστορες της συνδικαλιστικής μαφίας να βρίσκονται εντός.

Απέναντι σε κάθε αστειότητα που κυκλοφορεί από αυτές τις δυνάμεις με τη μορφή ανακοινώσεων ή προσωπικών απόψεων και ντύνεται με σαθρά επιχειρήματα και ψευδή, κόντρα σε καθετί τάχα θεωρητικό που γράφεται από ναυάγια της ταξικής πάλης και του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στη σύμπνοια όλων των κομμάτων που μαζί με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και άλλα φασιστοειδή στηρίζουν τη συνδικαλιστική μαφία, η παρουσία μας στη διορισμένη διοίκηση έχει έναν και μόνο στόχο: Την προσπάθεια να εξασφαλίζουμε σε κάθε στιγμή, ότι τίποτα δε θα γίνεται στα κρυφά και με πρακτικές μαφίας πίσω από τις πλάτες των συνδικάτων και των εργαζόμενων.

Καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται στο ΔΣ και είναι αποδεδειγμένα εργοδότες, σε όσους έφεραν την εργοδοσία και τα golden boys στις γραμμές μας, σε αυτούς που ήθελαν να κάνουν συνέδρια με μπράβους και αστυνομία, στήνοντας κάλπες μυστικά σε διάφορες αίθουσες πολυτελών ξενοδοχείων.

Η συγκεκριμένη σύνθεση του ΔΣ δεν εξασφαλίζει ότι το συνέδριο θα είναι εργατικό, χωρίς νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες. Ότι μας αναλογεί, θα το διεκδικήσουμε, με βάση την πραγματική θέληση και βούληση των εργατών, με σωματεία εργατικά και όχι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio