Κερκυραϊκός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων||Περί μετάδοσης…

Κέρκυρα, 28 Γενάρη 2021. Για άλλη μια φορά επιβάτες του αστικού ΚΤΕΛ, στέλνουν φωτογραφίες στο Σωματείο μας, στις οποίες αποτυπώνεται το χάος που επικρατεί στα ΜΜΜ και στο νησί μας. Για άλλη μια φορά οι φωτογραφίες αυτές προέρχονται από λεωφορείο της γραμμής που ενώνει το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας με το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Για άλλη μια φορά φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλοι οι επιβάτες φορούν τις μάσκες τους, αναλαμβάνοντας την “ατομική τους ευθύνη”. Όμως είναι κυριολεκτικά στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, καθώς δεν έχουν αναλάβει την δική τους ευθύνη κυβέρνηση και μεγαλοεργοδοσία! Και όλα αυτά ενώ το δεύτερο φονικότερο κύμα της πανδημίας είναι σε εξέλιξη και ένα τρίτο είναι προ των πυλών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών.

Η κάθε μέρα που περνά επιβεβαιώνει με τον πλέον τραγικό τρόπο και στον πιο δύσπιστο, ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και η μεγαλοεργοδοσία όχι απλά δεν έκαναν τίποτα για να προστατέψουν τον λαό μας από την πανδημία αλλά διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν συνεχώς τις προϋποθέσεις εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, τον οποίο εκμεταλλεύονται για να περάσουν μια σειρά από σκληρά αντεργατικά-αντιλαϊκά μέτρα. Και όλα αυτά για να διασφαλίσουν την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων, στην οποία οφείλεται για άλλη μία φορά η νέα καπιταλιστική οικονομική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάλιστα για να “πείσουν” τον λαό μας να δεχτεί τη σφαγή του, επιστρατεύουν την απαραίτητη για τον σκοπό αυτό καταστολή και κρατική τρομοκρατία, την αντιστροφή της πραγματικότητας και πολλές δόσεις κυβερνητικής προπαγάνδας (ανύπαρκτες εισηγήσεις επιστημόνων, ψευδείς ειδήσεις από τα παπαγαλάκια της κ.λπ.)


Φτάνουν μάλιστα στον παραλογισμό να θεωρούν ότι ο νέος κορονοϊός δε μεταδίδεται σε χώρους και καταστάσεις σαν αυτές που απεικονίζονται στις προαναφερόμενες φωτογραφίες (αφού όπως είπε και ο πρωθυπουργός δε μπορούμε να “γεννήσουμε” λεωφορεία) αλλά η δημόσια υγεία διατρέχει εξαιρετικό κίνδυνο από λαϊκές συγκεντρώσεις στις οποίες λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας!!!

Καταλαβαίνουμε τους φόβους τους! Ομολογούμε πως σε σχέση με αυτό που φοβούνται παίρνουν τα κατάλληλα, γι’ αυτούς μέτρα! Γιατί γι’ αυτούς το πρόβλημα δεν είναι ο νέος κορονοϊός, η εξάπλωσή του και ο θάνατος τόσων χιλιάδων αλλά ο “ιός” της αμφισβήτησης της πολιτικής τους, η “μετάδοσή” του στον λαό και η ανατροπή της εξουσίας των λίγων που εκμεταλλεύονται τους πολλούς, που παράγουν όλον τον πλούτο! Ομολογούμε επίσης ότι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, ώστε να γίνει το δεύτερο, διεκδικώντας μέτρα για την προστασία της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων μας, βάζοντας μπροστά την ικανοποίηση των δικών μας σύγχρονων αναγκών

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio