ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ: Συναυλία αλληλεγγύης στην Καβάλα

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το μεγάλο και μαχητικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν Σωματεία και φορείς την περασμένη Πέμπτη στην Καβάλα ενάντια στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια από την εργοδοσία της ENERGEAN, συνεχίζουμε τον κοινό μας βηματισμό οι εργαζόμενοι στον δρόμο του αγώνα!

Το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Πετρέλαια έχει γιγαντωθει. Πάνω από 85 Σωματεία, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, Πολιτιστικοι και αθλητικοί σύλλογοι όχι μόνο από την Καβάλα αλλά κ πανελλαδικά συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας στα πετρέλαια.

Ο πολύμηνος αγώνας των εργαζομένων στα Πετρέλαια είναι αγώνας όλων μας!

Σε καλούμε συνάδελφε να ενώσεις την φωνή σου μαζί με τα σωματεία, στον δρόμο της συλλογικής διεκδίκησης!

Το Σάββατο 5/2 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία (πλατεία Ελευθερίας) δίνουμε μαζικά το παρόν στην συναυλία αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους στα πετρέλαια, με την Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία και φορείς.

Αγωνιζόμαστε και τραγουδάμε για μια καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας. Για αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα, για εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ενάντια σε απολύσεις και συνδικαλιστές διώξεις, ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και την καταστολή. Μέσα απ’ αυτή τη πάλη παραμερίζουμε κάθε εμπόδιο στην οργάνωση του αγώνα μας, καταργούμε κάθε αντεργατικό νόμο όλων των κυβερνήσεων και το νόμο Χατζηδάκ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio