Δελτίο τύπου ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 συνεδρίασε στη Λαμία, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας και αφού συζήτησε για την κατάσταση του κλάδου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα το σύνολο των εργαζομένων στο εμπόριο και αλλού, αποφάσισε τη συμμετοχή στην Πανελλαδική Γενική Απεργία στις 9 Νοέμβρη.

Καλεί τους εργαζομένους του Νομού να πάρουν θέση και να μην δεχτούν να περάσει η νέα αντιλαϊκή επίθεση που μειώνει ακόμα περισσότερο το εισόδημα μέσα από τις ανατιμήσεις-φωτιά και από την αύξηση σε όλα τα τιμολόγια της ενέργειας, διεκδικώντας ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που εξασφαλίζουν σταθερή δουλειά με δικαιώματα, φθηνό ρεύμα και βασικά αγαθά για όλους μας.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων σε χώρους δουλειάς και διάφορες ενέργειες για την ενημέρωση των εργαζομένων για τη συμμετοχή τους στην Απεργία.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων μέχρι τις 16/10/2022:

 Πέμπτη 6/10 εξόρμηση σε Super Market στο κέντρο της Λαμίας.

 Σάββατο 8/10 εξόρμηση σε Πολυκαταστήματα στο κέντρο της Λαμίας.

 Κυριακή 9/10 συμμετοχή στην συναυλία αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και συνάντηση με εργαζόμενους της περιοχής.

 Τετάρτη 12/10 εξόρμηση σε Super Market στις περιοχές Λιβανάτες, Αταλάντη, Τραγάνα, Μαλεσίνα.

 Παρασκευή 14/10 εξόρμηση σε εμπορικά καταστήματα μεγάλων αλυσίδων στη Λαμία.

 Κυριακή 16/10 συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου για νέο σχεδιασμό δράσης μέχρι την απεργία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio