Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης: Για την καταδίκη του Σωτήρη Ζαριανόπουλου

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης να καταδικάσει τον Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλο για δήθεν “εξύβριση και ηθική βλάβη” ενός νυν και δύο πρώην βουλευτών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, όταν το 2012 σε συνέντευξη Τύπου, ως επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε απάντηση δημοσιογραφικής ερώτησης για την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στις παρελάσεις, για την 28η Οκτωβρίου, δήλωσε ότι “οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι πολιτικοί απόγονοι των ντόπιων συνεργατών του βρωμίζουν τον τόπο και δεν έχουν θέση σε παρελάσεις και εκδηλώσεις που τιμούν την αντίσταση του λαού μας κατά των φασιστών – ναζιστών”.

          Την ίδια περίοδο, που με αφορμή την δίκη της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, πληθαίνουν καθημερινά οι αποδείξεις για την εγκληματική της δράση, θεωρούμε απαράδεκτη την καταδίκη όσων σηκώνουν ανάστημα ενάντιά της. Στην ουσία με αυτό τον τρόπο βγαίνει λάδι η δράση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, αθωώνεται στην πράξη ο ρόλος και οι επιθέσεις της ενάντια σε μετανάστες, εργάτες, αγωνιστές, ενάντια σε μέλη του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, ενάντια στον Φύσσα, που οι μαχαιροβγάλτες της ναζιστικής συμμορίας δολοφόνησαν.

          Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσ/νίκης δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της στον Σ. Ζαριανόπουλο, δηλώνει πως θα πρωτοστατήσει στο ξεσκέπασμα του χαρακτήρα, στην απομόνωση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς του εγκληματικού μορφώματος, που από τη μια χτυπά και δολοφονεί εργάτες, και από την άλλη στηρίζει με κάθε ευκαιρία την εργοδοσία.

 

Καμία ανοχή στους φασίστες της Χρυσής Αυγής

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio