Για τον θάνατο της συναδέλφισσας Ρεγγίνας Αντωνέλου

Αθήνα, 12/05/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τον θάνατο της συναδέλφισσας Ρεγγίνας Αντωνέλου

Με μεγάλο πόνο και θλίψη η Γραμματεία Εμπορίου και Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ αποχαιρετά τη συντρόφισσα μας, τη συναδέλφισσα Ρεγγίνα Αντωνέλου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.Μέσα από τις διάφορες ευθύνες στο σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων της Κορίνθου και το τελευταίο διάστημα ως πρόεδρος αυτού, η συναδέλφισσα ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε όλα τα καθήκοντα που της ανατέθηκαν.

Δραστήρια συναδέλφισσα με διαρκή ανησυχία η Ρεγγίνα βρισκόταν μπροστά στους εργατικούς αγώνες της περιοχής και των κλάδων που εργάστηκε. Τα τελευταία χρόνια είτε ως εποχιακή εργάτρια στα συσκευαστήρια είτε στη σχολική καθαριότητα, η συναδέλφισσα Ρεγγίνα με την αταλάντευτη και την πρωτοπόρα δράση της, συνέβαλε με όλες της τις δυνάμεις στον αγώνα για το δίκιο της εργατικής τάξης.

Το προσωπικό της παράδειγμα, η ακούραστη δράση της, η προσπάθεια να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής μέσα από τον οργανωμένο, συλλογικό, ταξικό αγώνα αφήνει σε όλους μας ισχυρή κληρονομιά και όπλο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους τέσσερις γιους της Βαγγέλη, Στέφανο, Θανάση και Μάκη, στους οικείους και στους συναδέλφους της.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio