Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας||Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, με την ευθύνη που έχει απέναντι στους συναδέλφους που πλήττονται από την νέα κρίση του συστήματος και την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, καλεί τα παραρτήματα του, επιχειρησιακά Σωματεία, Σωματειακές Επιτροπές, Επιτροπές Αγώνα, απλούς εργαζόμενους στον κλάδο του εμπορίου, να συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε κάθε συνάδελφο, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας.
Είναι γεγονός ότι η νέα καπιταλιστική κρίση έχει επιταχυνθεί με την πανδημία και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση με την πολιτική που εφαρμόζει, όχι μόνο δεν προστατεύει αλλά αντιθέτως τσακίζει τα δικαιώματα και το εισόδημα μας. Ανεργία, απολύσεις, αναστολές, πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και εκ περιτροπής εργασία είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι. Πολλοί από εμάς αδυνατούμε να ανταποκριθούμε και στα βασικά για την επιβίωσή μας, την επιβίωση των παιδιών μας.

Τα παραρτήματα του Συλλόγου το προηγούμενο διάστημα μαζί με παραρτήματα άλλων σωματείων και φορείς του λαϊκού κινήματος πήραν πρωτοβουλίες για την στήριξη λαϊκών οικογενειών με συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας αναλαμβάνει εκ νέου την πρωτοβουλία να οργανώσει την αλληλεγγύη, να μην αφήσει κανέναν μόνο του στην επίθεση που δέχεται η ζωή μας. Φέτος δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στα παιδιά μας που και αυτά με τη σειρά τους βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις. Η νέα χρονιά θέλουμε να τα βρει με χαμόγελα και δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να μην λείψει σε κανένα το ρούχο, το φαγητό, το παιχνίδι, το βιβλίο, η ψυχαγωγία.

Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους μας από το υστέρημά τους να συνδράμουν σε αυτή μας την προσπάθεια καθώς και όποιον άλλον το επιθυμεί. Συγκεντρώνουμε ρούχα, τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, γραφική ύλη για τα παιδιά των συναδέλφων μας.

Από 28 Δεκέμβρη 2020 έως 6 Γενάρη 2021 συλλέγουμε τα παραπάνω είδη στα γραφεία μας Αγ. Φιλοθέης 5β, πλ. Μητροπόλεως Σύνταγμα από τις 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00. Για προσφορές αλλά και για τη διάθεση αλληλεγγύης μπορεί όποιος το επιθυμεί να απευθύνεται στα παρακάτω τηλέφωνα: 210 3232463 – 210 3236287

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio