ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Μετά τη χτεσινή παρέμβαση του σωματείου και των εργαζομένων της Ανακύκλωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου αναγκάστηκε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας να ανακαλέσει την ανυπόστατη δήλωση που έκανε σε ΜΜΕ για το ποσό που «βρέθηκε» στο εργοστάσιο. Οι εργαζόμενοι στην ανακύκλωση συνεχίζουμε τον αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων και των δικαιωμάτων μας οργανωμένα και συλλογικά χωρίς να περιμένουμε κάποιο θαύμα να λύσει τα προβλήματα.

Αύριο Τετάρτη έχει προκηρυχτεί νέα 4ωρη στάση εργασίας 11:40 -15:40 διεκδικώντας για άλλη μία φορά τα αυτονόητα. Στην πύλη του εργοστασίου θα δοθεί συνέντευξη τύπου στις 12:00 και θα γίνει και εκδήλωση για την Πρωτομαγιά.

Επίσης καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμπορευτούν μαζί μας στον αγώνα και τους καλούμε στην απεργιακή συγκέντρωση της 1 ΜΑΗ στην πλατεία ελευθερίας στης 10:00 για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην διεκδίκηση των απωλειών που είχαμε τα τελευταία χρόνια.

Κανένας μόνος! Τώρα όλοι η εργατιά μια φωνή και μια γροθιά!

  • Καμία απόλυση. Μόνιμη και σταθερή για όλους. Άμεση πρόσληψη προσωπικού. Να μπει τέλος στο καθεστώς τον εργολαβιών.
  • Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αναδρομικά για όλο το διάστημα που εργαζόμαστε με τηνWASTESOLUTIONS.
  • Αλλαγή του ωραρίου σε 6 ώρες και 40 λεπτά – 40ωρο εβδομαδιαίως για όλους τους εργαζόμενους.
  • Κανένας εργαζόμενος στο εργοστάσιο κάτω του 751.

25/4/2017

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio