Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας|ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 4/10

Η οργάνωση της πάλης σε κάθε χώρο δουλειάς απέναντι στην αντεργατική επίθεση κυβέρνησης – εργοδοσίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 4/10, στον χώρο του ΣΦΕΑ (πρώην ΕΑΤ – ΕΣΑ).

        Μετά από συζήτηση, στην οποία μεταφέρθηκε πείρα από τους χώρους δουλειάς, η συνέλευση αποφάσισε τη συμμετοχή του σωματείου στη συγκέντρωση για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη, 07/10/20, στις 10.00 π.μ. στον Στ. Μετρό Αμπελοκήπων. Επίσης επικύρωσε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για στάση εργασίας την ίδια ημέρα από 09.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση. Αποφασίστηκε επίσης η συμμετοχή στο πανεργατικό συλλαλητήριο της 13ης Οκτώβρη για τα μέτρα προστασίας των δικαιωμάτων και της υγείας μας. Ενόψει των σταθμών αυτών, η γενική συνέλευση αποφάσισε εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς.

        Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967- 1974 για τη φιλοξενία της Γενικής μας Συνέλευσης και την ξενάγηση που ακολούθησε στο χώρο του Μουσείου. Χαιρετισμό εκ  μέρους του ΣΦΕΑ 1967 – 1974  απηύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σπύρος Χαλβατζής. Στο τέλος της ΓΣ κατατέθηκαν λίγα λουλούδια στο μνημείο του Σπύρου Μουστακλή στη μνήμη των αγωνιστών του αντιδικτατορικού αγώνα και των θυμάτων της χούντας.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio