ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ || Δελτίο Τύπου για καταστολή και απεργία 26 Νοεμβρίου

Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα την προετοιμασία της πανεργατικής απεργίας στις 26 Νοέμβρη. Απαντάμε, και με αυτόν τον τρόπο, στο όργιο καταστολής που βιώσαμε στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Η κυβέρνηση, με πρόσχημα την πανδημία, θέλει να επιβάλει σιγή νεκροταφείου προετοιμάζοντας το έδαφος για την πλήρη κατεδάφισή των κατακτήσεων της εργατικής τάξης. Την ίδια ώρα μας κουνάει το δάχτυλο με τα περί ατομικής ευθύνης ενώ δεν παίρνει κανένα μέτρο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Τους δηλώνουμε ότι δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις ανάγκες μας. Δίνουμε συνέχεια με την 24ωρη πανεργατική απεργία στις 26 Νοεμβρίου για να μην επιτρέψουμε τον ενταφιασμό του 8ωρου και της συνδικαλιστικής δράσης. Απαιτούμε εδώ και τώρα την θωράκιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, την ενίσχυση των ΜΜΜ για συχνά ασφαλή δρομολόγια για το λαό.

Παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, προχωράμε σε περιοδείες στους παρακάτω εργασιακούς χώρους:

Σκλαβενίτη Ρέντη

Σκλαβενίτη Ικόνιο

Σκλαβενίτη 7ης Μάρτη

Κεντικελένη

ΑΒ Αγίους Ανάργυρους

Γαλαξία Κοκκινιά

Lidl Θηβών

Σκλαβενίτη Κοκκινιά

ΑΒ Βασιλόπουλο Καστέλα

Σκλαβενίτη Πασαλιμάνι

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio