ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Το ΔΣ του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας ομόφωνα συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, χαιρετίζοντας την 24ώρη πανλαρκική απεργία που εξήγγειλαν .
Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που κινητοποιούνται συνεχώς εδώ και δύο χρόνια παλικαρίσια. Στηρίζουμε τα αιτήματα για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας για την καταβολή όλων των δεδουλευμένων και τη κατοχύρωση των συγκροτημένων δικαιωμάτων τους.
Είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτό το δίκαιο και τίμιο αγώνα και καλούμε και μείς από πλευράς μας τη κυβέρνηση να σταματήσει να παίζει με τις ζωές των εργαζομένων και να υλοποιήσει τα αιτήματα αυτά.


Καλούμε συνολικά τους συναδέλφους να κάνουν δική τους υπόθεση την ανάπτυξη μαζικών αγώνων που θα ταρακουνήσουν την κυβέρνηση και τα σχέδιά της. Μόνο ο ενιαίος και συντονισμένος αγώνας θα πιάσει τόπο απέναντι στην πολιτική που τσακίζει τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα και που χαρίζει στα συμφέροντα τον εθνικό πλούτο της χώρας .


Η ΛΑΡΚΟ μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το αγωνιστικό παράδειγμα, τι μπορούν να καταφέρουν οι εργαζόμενοι, η ιστορία των αιματοβαμμένων εργατών το μαρτυρά! Τα πρόσφατα παραδείγματα των εργαζομένων της e-food και της Cosco μας δίνουν την ελπίδα.
Ενωμένοι, μια γροθιά απέναντι σε όλους αυτούς που στερούν από εμάς και τις οικογένειές μας το δικαίωμα στην ζωή με αξιοπρέπεια. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας χωρίς καθυστέρηση , χωρίς αναβολές , αναστολές , χωρίς ναι μεν αλλά .


Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο στις 13 Νοεμβρίου στο Σύνταγμα, μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών στις 11:00 π.μ.
Ένας δρόμος υπάρχει , αγώνας συντονισμένος, ούτε βήμα πίσω από τα δίκαια αιτήματα μας . καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στους δήθεν «σωτήρες επενδυτές».

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio