Ανακοίνωση του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

Εκφράζουμε την θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Εδώ και τώρα να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες και τις οικογένειες τους. Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας. Να μην συγκαλυφθεί τίποτα!

Η οργή μας ξεχειλίζει! Οι ευθύνες είναι τεράστιες για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Που ήταν το κράτος και οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια που οι εργαζόμενοι του σιδηροδρόμου προειδοποιούσαν για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές του δικτύου! Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων;

Τραγική συγκύρια για το λαό μας που αυτές τις μέρες τα σωματεία συνεχίζουν τη συλλογή υλικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, θύματα των κερδών των κατασκευαστικών εταιριών, να αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι λαοί μετράμε νεκρούς και οι άλλοι μετράν τα κέρδη τους!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να συνδράμουν άμεσα στην έκκληση για αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου για τις ανάγκες των τραυματιών.

Τα σωματεία:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ  ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν. ΕΒΡΟΥ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio