Μαθήματα «αυτοθυσίας» εργαζομένων- Nέα καταγγελία

01/04/2020

Μαθήματα «αυτοθυσίας» εργαζομένων

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων να ξεφύγει από τον κορονοιό, όμως με την ανέχεια και τους εκβιασμούς φαίνεται πως θα έχει μπλεξίματα!

Το παρακάτω απόσπασμα είναι «οικειοθελής» παραίτηση από εργατικά δικαιώματα καθώς οι εργαζόμενοι «αυτοβούλως» υπέγραψαν να λάβουν άδεια «άνευ αποδοχών».

Δε χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω για το παραπάνω απόσπασμα!

Όλοι καταλαβαίνουν..

Επειδή οι καταγγελίες για εργοδοτικές αυθαιρεσίες, απειλές ή εκβιασμούς έρχονται καθημερινά, δηλώσαμε μέσω της συνέντευξης τύπου την προηγούμενη εβδομάδα πως θα τις βγάζουμε στη δημοσιότητα «φόρα-παρτίδα», χωρίς κανέναν δισταγμό. Να γνωρίζει η καθεμία επιχείρηση ότι αν θεωρεί πως σε συνθήκες πανδημίας θα μπορεί ελεύθερα να πατάει επί πτωμάτων και πάνω στη ζωή των εργαζομένων, θα μας βρει μπροστά της είτε με μάσκες είτε χωρίς.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε κάθε επιχείρηση, να σπάσουν τον φόβο!

Να απευθυνθούν θαρρετά στα σωματεία τους (https://ey-pamehellas.gr/wp/356-2/), στα τηλέφωνα και στα mail του ΠΑΜΕ (https://pamehellas.gr/archiki/epikoinwnia), στο mail και στη φόρμα επικοινωνίας της Γραμματείας Εμπορίου-Υπηρεσιών (https://ey-pamehellas.gr/wp/epikoinwnia/)

Να μη διστάσουν να καταγγείλουν κάθε εργοδοτική αυθαιρεσία που τους επιδεινώνει τη ζωή σε συνθήκες που η πανδημία θερίζει.

 

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio