ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Το Σωματείο μας συμπαραστέκεται στον αγώνα της αγροτιάς.     

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο μας συμπαραστέκεται στον αγώνα της αγροτιάς.

Είμαστε μαζί με τους βιοπαλαιστές αγρότες που διεκδικούν το δικαίωμά τους να ζήσουν από τη γη που καλλιεργούν. Μπροστά στο κλίμα αναμονής και ψεύτικων ελπίδων που καλλιεργεί η κυβέρνηση, οι αγρότες απαντάνε αγωνιστικά με τα μπλόκα τους.

Με τους βιοπαλαιστές αγρότες έχουμε και κοινά αιτήματα – παλεύουμε και είμαστε αντίθετοι στις ανατιμήσεις σε όλα τα είδη και μια σειρά άλλα προβλήματα που απασχολούν τη λαϊκή οικογένεια. Τα προϊόντα για την καλλιέργεια, το πετρέλαιο, το ηλεκτρικό ρεύμα, είναι θηλιά στο λαιμό των αγροτών. Δεν θα ανεχτούμε και θα αντιπαλέψουμε μαζί την πολιτική που θέλει τη συρρίκνωση των μικρομεσαίων αγροτών.

Παλεύουμε και εμείς από την πλευρά μας ώστε οι αγρότες της χώρας μας να μπορούν να παράγουν φθηνά αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα  για το λαό.  Παράλληλα να μπορούν να ζήσουν με σύγχρονους όρους στον τόπο τους, στο χωράφι τους, στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους .

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να συμπαραστέκονται έμπρακτα με την παρουσία τους στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει οι Αγροτικοί Σύλλογοι σε όλο το νομό.

Ο αγώνας συνεχίζεται, εργατιά αγροτιά μία φωνή και μία γροθιά.

 

Το Δ.Σ. 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio