ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                    

ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

email: [email protected]

Έδρα ΑΜΦΙΣΣΑ – ΚΟΤΤΟΡΟΥ 23 – 1ος Όροφος

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ

Τ.Κ.: 33100

Τηλ.: 6979569692 , 6951001165 , 6980674296

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Καταγγέλλουμε την απρόκλητη και εκτεταμένη επίθεση της αστυνομίας με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευής 18 Φλεβάρη έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στο κέντρο της Αθήνας, που συμμετείχαν οι σχολικές καθαρίστριες, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Διοίκηση, την Περιφέρεια Αττικής, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, υγειονομικοί και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους του δημοσίου, διεκδικώντας καμιά περικοπή τους επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας.

Έτσι ανταμείβουν τους ανθρώπους που με αυτοθυσία εργάζονται εντατικά σε συνθήκες πανδημίας, για να κρατήσουν τα σχολειά και τις άλλες υπηρεσίες ασφαλείς παρά τις αντιξοότητες και τα ανεπαρκή μέτρα της κυβέρνησης. Από τη μια τους κόβουν και αυτό το ελάχιστο αντιστάθμισμα, το μικρό δείγμα αναγνώρισης μιας εργασίας που τους εκθέτει διαρκώς σε ανθυγιεινές συνθήκες, φθείροντας την ίδια την υγεία τους και από την άλλη επίθεση, για να τους τρομοκρατήσουν επειδή αντιδρούν.

Οι συνάδελφοι έδωσαν μια πρώτη μαχητική απάντηση στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Απέδειξαν ότι τα χημικά της αστυνομίας είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις χλωρίνες και τα άλλα χημικά που εισπνέουν καθημερινά στην εργασία τους.

Προειδοποιούμε ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας φοβίζουν, αντιθέτως μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους τώρα να σημάνει γενικός ξεσηκωμός. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας διεκδικώντας ζωή με αξιοπρέπεια και όχι μιζέρια.

Όλοι στα συλλαλητήρια των συνδικάτων και των φορέων που διοργανώνονται αυτήν την εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα.

Στην Άμφισσα, την Παρασκευή 25 Φλεβάρη , στις 6:30 μ.μ.,

στην πλατεία Λαού

Κάθε κλάδος, κάθε σωματείο να πάρει απόφαση συμμετοχής, για να δυναμώσει ο ταξικός, διεκδικητικός αγώνας για το δικαίωμα στη δουλειά, για την προστασία της υγείας, για αυξήσεις στους μισθούς και συνολικά στο λαϊκό εισόδημα, για να αντιμετωπίσουμε το κύμα ακριβείας που μας ματώνει!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio