ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ||ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΣΕ

Εδώ και έναν χρόνο, από τότε που έφτασαν οι δεκάδες καταγγελίες για την απληρωσιά μηνών στην καθαριότητα του ΟΣΕ, το Συνδικάτο Καθαριστών-Καθαριστριών Αττικής πραγματοποίησε μαζί με τις συναδέλφισσες παρεμβάσεις σε Επιθεωρήσεις Εργασίας, δικαστήρια και παραστάσεις διαμαρτυρίας στον ΟΣΕ, ενημερώνοντας από την αρχή ήδη ακόμα και τον διευθύνοντα σύμβουλο ότι οι διαβεβαιώσεις της «Οικολογικής» πως εξοφλεί είναι ψευδείς και απαίτησε την άμεση εξόφλησή τους.

Ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά και ενώ γινόμασταν διαρκώς μπαλάκι μεταξύ ΟΣΕ, εργολάβου, δικηγόρων και δικαστηρίων, φαίνεται πως δεν ιδρώνει το αφτί κανενός! Παρά τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει η διοίκηση του ΟΣΕ στις παρεμβάσεις του Συνδικάτου μας, οι συναδέλφισσες δεν έχουν λάβει ακόμα δεκάρα τσακιστή! Μάλιστα, στην τελευταία μας παρέμβαση στη διοίκηση του Οργανισμού δεσμευτήκαν για καταβολή των οφειλών το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Έχουμε ήδη 29 Νοέμβρη και καμία συναδέλφισσα δεν έχει δει στον τραπεζικό λογαριασμό της φράγκο!

Να σταματήσει εδώ και τώρα ο εμπαιγμός και τα παιχνίδια με τον ιδρώτα μας! Απαιτούμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας ήδη από …χθες!

Προειδοποιούμε πως αν δεν εξοφληθεί άμεσα το σύνολο των οφειλών, θα μας βρίσκουν διαρκώς μπροστά τους για όσο διάστημα χρειαστεί!

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους στην καθαριότητα να έρθουν σε επαφή με το Συνδικάτο τους, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, που δεν κάνει εκπτώσεις στα αιτήματα για μόνιμη, πλήρη και σταθερή δουλειά, που αντιμετωπίζει με ενιαία χαρακτηριστικά τον κλάδο της καθαριότητας, από τα σχολεία και τα νοσοκομεία ως τις δημόσιες υπηρεσίες και τις μεταφορές,

Να τερματιστεί η συνολική ομηρία και η απληρωσιά των εργαζομένων στην καθαριότητα, στην οποία μας έχουν καταδικάσει κυβερνήσεις και εργολάβοι!

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio