Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και του δίκαιου αγώνα τους. Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που βγαίνουν ξανά στο δρόμο στήνοντας μπλόκα σε όλη τη χώρα, για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.

Η κυβέρνηση της ΝΔ  υπό τον φόβο των μπλόκων και των άλλων κινητοποιήσεων και για να ρίξει στάχτη στα μάτια, εξαναγκάζεται σε ελιγμούς ανακοινώνοντας μέτρα στήριξης, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες των αγροτών, την ουσιαστική στήριξη  τους ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

Τα προβλήματα είναι διαχρονικά και έχουν ευθύνες γι’ αυτά όλες οι Κυβερνήσεις και τα  κόμματα που  στηρίζουν αυτή την πολιτική, υπηρετώντας πιστά το δρόμο που χαράσσει η ΕΕ με την ΚΑΠ και την ελεύθερη αγορά

Ο μόνος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα. Όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας , γιατί  ό,τι κερδίσαμε είναι αποτέλεσμα των αγώνων μας.

            Στηρίζουμε τον αγώνα τον αγροτών. Συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που οργανώνουν το Σάββατο 12 Φλεβάρη στις 12:00πμ μπροστά στο Δημαρχείο Κοζάνης.

Απαιτούμε τώρα  να ικανοποιηθούν τα  αιτήματα τους: 

  • Μείωση του κόστους παραγωγής, με κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα, αφορολόγητο πετρέλαιο, επιδότηση των ζωοτροφών και αγροεφοδίων, κατάργηση του ΦΠΑ στα μέσα και εφόδια.
  • Προστασία από τις φυσικές καταστροφές, με υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, καθώς και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το κεφάλαιο στο 100%.
  • Τιμές που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να διασφαλίζουν εισόδημα επιβίωσης.

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio