ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ||ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το γραφείο τύπου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου φαίνεται αντέγραψε τα λόγια του γνωστού εργατοπατέρα Παναγόπουλου στην συνεδρίαση της Βουλής.

Υποτίθεται ότι ανήρτησε ανακοίνωση για να καταδικάσει το νομοσχέδιο που επιχειρεί να φιμώσει τη φωνή των εργατών, χτυπώντας τις διαδηλώσεις, αλλά κάθε άλλο από αυτό κάνει. Η ανακοίνωση των ίσων αποστάσεων, πραγματικά δεν μας κάνει εντύπωση αφού ουσιαστικά ποτέ δεν παίρνει θέση. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους όταν επικαλείται ότι «δε μπορεί να πει ούτε ναι ούτε όχι».

Να θυμίσουμε ότι η πλειοψηφία της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου έχει από το 2011 να οργανώσει συγκέντρωση στο Ναύπλιο, εκλέχτηκε με τις πλάτες της εργοδοσίας και των επιστρατευμένων σεκιούριτι. Είναι αυτοί που υπερασπίζονται την συνδικαλιστική μαφία στη ΓΣΕΕ, που η κυβέρνηση της Ν.Δ. τους έχρισε εκπροσώπους των εργατών με τα ΜΑΤ, απέναντι στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους. Είναι αυτοί που δε μπορούν να κινητοποιήσουν τους εργαζόμενους παρά μόνο με σουβλάκια την Πρωτομαγιά. Είναι ο Πρόεδρος του ΕΚΝ που δεν χορταίνει να ευχαριστεί την εργοδοσία του «ΑΒ» και του «Σκλαβενίτη» για τις δωρεές τους, αλλά δεν έχει ιδέα και ούτε τον ενδιαφέρει για το τι βίωσαν στην πανδημία και τι βιώνουν οι εργαζόμενοι στους συγκεκριμένους χώρους δουλειάς.

Αυτοί που επικαλούνται τα δικαιώματα της «πλειοψηφίας» το κάνουν για να υποτάξουν τους εργαζόμενους στη μειοψηφία. Δεν θα τους περάσει! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και τα συμφέροντα ταξικά, πώς να το κάνουμε;

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ

ΥΓ1. Το γεγονός ότι δεν οργάνωσαν ούτε μια υποτυπώδη διαμαρτυρία κανένα Εργατικό Κέντρο του Νομού, δείχνει την αβάντα τους στην κυβέρνηση και την σύμπλευση τους με αυτήν την πολιτική, που τσακίζει εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα! Τα έχουν συμφωνήσει όλα. Αποτελούν τον λαγό σε κάθε αντεργατικό σχεδιασμό. Άξιος ο μισθός τους!

ΥΓ2.Εμείς, το οργανωμένο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, θα συνεχίσουμε και θα οργανώνουμε διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις και θα αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο!

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΡΓΑΤΗ ΘΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio