Καταγγελία του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης για τις συνδικαλιστικές διώξεις

To Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης καταγγέλλει την απόφαση δικαστηρίου που καταδικάζει σε έξι μήνες φυλακή με αναστολή τη συναδέλφισσα και πρώην πρόεδρο της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στη συναδέλφισσα αλλά και στους συναδέλφουςς που το επόμενο διάστημα θα πάνε και αυτοί σε δίκη με τις ίδιες κατηγορίες για παράνομη βία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η απόφαση αυτή μαζί με την αλυσίδα μηνύσεων που υπάρχει αυτές τις μέρες σε εργαζόμενους της Γενικής Ταχυδρομικής για τη συμμετοχή τους σε αντίστοιχη απεργιακή κινητοποίηση, αποτελούν καμπανάκι για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα! Το χτύπημα στα εργατικά δικαιώματα, η ανέχεια, ζωή με τα ψίχουλα βαδίζουν χέρι με την τρομοκρατία, με το κλίμα φόβου, με την ένταση της καταστολής.

Ιδιαίτερα σήμερα που με την με τη νέα τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα μια καταδίκη ακόμη και για πλημμέλημα, οδηγεί στη φυλακή χωρίς τη δυνατότητα καμίας μετατροπής ή αναστολής της ποινής, ούτε καν με την άσκηση εφέσεως, είναι ανάγκη να απαντήσουμε οργανωμένα και αποφασιστικά στο κλίμα τρομοκράτησης και καταστολής.

Μόνη απάντηση είναι οι οργάνωση στα σωματεία και οργανωμένος και αποφασιστικός αγώνας ενάντια στη κόλαση που ζούμε.

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio