Καταγγελία του συνδέσμου ιδιωτικών υπαλλήλων Αθήνας για απόλυση συναδέλφου

Καταγγελία για την απόλυση συναδέλφου, μέλους του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας καταγγέλει την εργοδοσία της εταιρείας logistics “ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ” για τη στοχοποίηση και απόλυση συναδέλφου, εκλεγμένου μέλους του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Η απόλυση είναι ξεκάθαρα εκδικητική. Ο συνάδελφος μπήκε στο στόχαστρο της εργοδοσίας για τη δράση που έχει αναπτύξει για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων του, τόσο ως εκλεγμένο μέλος της διοίκησης του κλαδικού σωματείου όσο και ως δραστήριο μέλος του επιχειρησιακού σωματείου, στις πρόσφατες εκλογές του οποίου ήταν υποψήφιος.

Οι συνάδελφοι του μέσα στην αποθήκη στη Σκάρπα, εκτιμώντας τη δράση του και αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για συνδικαλιστική δίωξη που ουσιαστικά αποσκοπεί να τρομοκρατήσει και να χτυπήσει το δικαίωμα στην οργάνωση του συνόλου των εργαζομένων, έχουν συγκεντρώσει υπογραφές και απαιτούν την ανάκληση της απόλυσης.

Σε μια περίοδο που φουντώνει η αγανάκτηση και η δυσαρέσκεια για τους μισθούς πείνας, την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις που τσακίζουν το προσωπικό και οικογενειακό μας εισόδημα, η εργοδοσία θέλει να ξεμπερδεύει με τις ενοχλητικές για τα συμφέροντα της φωνές που προσπαθούν να οργανώσουν των αγώνα των συναδέλφων για ΣΣΕ με αυξήσεις σε μισθούς και δικαίωματα. Σύμμαχο της έχει την τωρινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις, των οποίων τους αντεργατικούς νομούς αξιοποιεί, ιδιαίτερα τον απαράδεκτο νόμο Χατζηδάκη.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας απαιτεί την άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου και στηρίζει τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής και τη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει για την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

 

 

You May Also Like

ΠΑΜΕ webradio